« Tilbage

Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Sopa Lodge i Kenya har en 1900 meter høj beliggenhed på skrænterne af Oloolaimutia Hills og en unik udsigt over Oloolaimutia Valley og de østlige stræk af Masai Mara reservatets store vidder.

Alle lodgens bygninger er opført i afrikansk stil som runde hytteformer med tækkede, koniske tage, der falder i med naturen. Stedets 99 værelser, herunder 12 suiter, er fordelt i to fløje, som ligger på skråningerne ud til begge sider af hovedbygningen. De 50 hytter rummer hver to gæsteværelser med eget bad og overdækket veranda med udsigt til veltilgroet have og Masai Mara neden for. Stedet store hovedbygning med restaurant, lounge, solterrasse og nedenfor udendørs swimmingpool med poolbar og opholdsområde, ligger meget bekvemt centralt mellem gæstefløjene. Den runde loungebygning har et enormt ildsted med en 20 meter høj skorsten, som går helt op til toppen af det tækkede, koniske tag. Nedenfor poolen finder man Ol Murrani Bar, en selvstændig bygning med nærliggende åben bålpladsområde og udendørs terrasse, hvorfra man kan betragte kødædere som mangust, hyæne eller honninggrævling holde ædegilde på kød, der hver aften lægges ud til dem.

På stedet er der gode muligheder for at se på fugle eller gå en tur i naturen. Der kan arrangeres mange forskellige oplevelser med spisning i lodgens bushområde eller sundowners med bjergene som bagtæppe.

Når det er tid til game drives ligger lodgen blot 5 min. kørsel, knapt 1 km, fra indgang Oloolaimutia til Masai Mara National Reserve. Eller man kan vælge adgangen via indgang Sekenani.

Fra Nairobi er afstanden 250 km/4 timers kørsel, 105 km/2-3 timer fra Narok og 220 km/4 timer fra Naivasha. Flyvetiden fra Nairobi til nærmeste landingsbane er o. 1 time samt en halv times game drive til lodgen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m