« Tilbage

Matingwe Lodge

Matingwe Lodge grænser op til Welgevonden Game Reserve i Sydøst i Waterberg regionen. Der er ca. 3.5 timers kørsel fra Johannesburg til Matingwe Lodge. 

Lodgen er opført i charmerende original stil i træ, og hvert værelse er indrettet med sit eget særpræg, hvilket gør hvert værelse unikt. Lodgen er placeret midt i bushen mellem bjergkløfter og vandløb, her finder man et varieret plante- og dyreliv samt mulighed for at se "Big Five". Børn i alle aldre må gerne tage med på game drives, det er dog guiden der vurderer om barnet vil være i stand til at sidde stille i ca. 3 timer, som er varigheden for et game drive.   Udover game drives er der mulighed for vandring, cykling, fiskeri, fuglekigning, se hulemalerier, ridning og meget andet.  

Lodgens indretning er præget af en sans for detalje og de nøje udvalgte genstande giver hotellet en hjemlig følelse. Børn under 6 år, bor gratis på værelserne med deres forældre. Der er 6 værelser i alt fordelt på følgende værelses typer: 

Premier suiten (1 værelse) er et eksklusivt værelse med privat indgang fra lodgen. Der er en privat udgang med udsigt til området og om vinteren er der mulighed for at varme sig ved pejsen. Værelset er har en-suite badeværelse og en række luksus faciliteter. 

Luxury suiten (2 væresler) er rummelig med udsigt til bushen. Her er en king size seng, og desuden udstyret med med alt fra air-condition, sikkerhedsskab, minibar, en-suite badeværelse med både bruser og badekar mm. 

Deluxe suiten (2 væresler) er designet for komfort og afslapning med en privat udendørs teresse og ildsted. Der er mulighed for at forbinde dette værelse til en Luxury suite, skulle man ønske det. Værelset har en-suite badeværelse. 

Family suite (1 værelse) er indrettet i åben plan med et fuldt udstyret køkken, spise område, tv lounge og to en-suite soveværelser. Braai faciliteter er en del af dette værelse. 

Der er plads til i alt 14 voksne og med plads til børn på opredning. 

Alle værelser har aircondition, sikkerhedsboks, mini bar, hårtørre, te- og kaffe faciliteter samt badekåber og slippers.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m