« Tilbage

Meliá Zanzibar

Meliá Zanzibar ligger på den nordlige østkyst af Zanzibar med direkte udsigt til det indiske ocean. Denne 5-stjernet oplevelse er noget for sig.

Er man indlogeret i en deres "The Level" indkvarteringer, er man en del af en særlig gruppe gæster der har ekstra goder inkluderet. Dette inkluderer blandt andet privat butler service, adgang til et særlig loungeområde med restaurant og infinity pool, adgang til særlig bar og strandområde og prioriteret bestilling i alle a la carte restauranterne.  
Er man ikke en del af denne gruppe gæster, har man mange andre fabelagtige typer værelser at vælge imellem. Blandt andet suiter, pavilloner og Bungalows med mulighed for have- eller havudsigt og med eller uden børn. 

Ud over disse overdådige goder er der 3 restauranter, en bar og et bibliotek hvor der også kan nydes drikkevare før og efter maden i høj kvalitet. Der er flere pools på grunden man kan benytte sig af hvis man ikke føler for at gå ned til havet. Spaen tilbyder et udvalgt at afslappende behandlinger der kan nydes i fred og ro eller man kan tage et smut i fitness hvis man ønsker det i stedet.

Der er flere forskellige aktiviteter på vand og lander der kan arrangeres på forespørgsel.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m