« Tilbage

Migunga Tented Camp

Migunga Tented Camp er beliggende i Tanzanias Arusha region, nordvestligt for Lake Manyara på en dejlig stor naturgrund med akacieskov på 35 tdr. land ved foden af Great Rift Valleys vestlige skrænter og helt nede ved søbredden. Herfra er der blot 5 min. kørsel til Lake Manyara National Parks indgang.

Lake Manyara er en 40 km lang og 13 km bred lavvandet, alkalisk sø i en kløft i Great Rift Valley med en meget skiftende vandstand og følgelig fugleforekomst. Lake Manyara National Park dækker et areal på 325 kvadratkilometer, hvoraf 1/3 typisk er dækket af vand.

Campen har 21 rummelige safaritelte placeret under tækket tag med tilknyttet bad med brus samt toilet placeret på pælebårne platforme af træ og med egen skyggefuld terrasse. Stedet har mange forskellige fuglearter og i træerne er der aber og andre mindre dyr. Alle telte er komfortabelt udstyret med privat bad. Stedets hovedbygning er i afrikansk stil og rummer restaurant, bar og opholdsområde.

Fra stedet er der bl.a. mulighed for at udforske søens omgivelser med bike/walking safari, early morning birdwalk, forest walks eller en kulturel tur til den farverige Mto Wa Mbu village, som ligger 20 min/15 km derfra. Afstanden til Arusha er 127 km/2 timer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m