« Tilbage

Mikumi Wildlife Camp

Mikumi Wildlife Camp er beliggende i hjertet af Mikumi National Park. Mikumi er Tanzanias tredje største nationalpark og dækker et areal på mere end 3.000 km2. Vel er Mikumi ikke så stor som det tilgrænsende Selous reservat mod syd og Ruaha nationalparken længere mod vest, men her findes dog en pæn bestand af bl.a. elefanter, bøfler, giraffer, flodheste, zebraer, gnuer, hyæner og løver, og så ligger campen perfekt placeret, hvis man er på en solid Tanzania bilsafari og skal besøge begge de to store naboer.

Campen består af 6 store bandas med 12 rummelige værelser. Værelserne er indrettet i afrikansk stil og er alle udstyret med sikkerhedsboks, fane og myggenet. Fra værelsernes er der udgang til en stor veranda, hvorfra der er udsigt til nationalparkens åbne sletter.

Mikumi Wildlifes placering gør, at vildtet aldrig er langt væk, og der er en chance for at se impalaer, bøfler og måske endda elefanter fra verandaen.  

I restauranten serveres morgenmad, frokost og middag, og ønsker man at tage frokosten med på et game drive, kan dette også arrangeres.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m