« Tilbage

Misty Waves Hotel

Misty Waves er et 4 stjernet boutique hotel, som ligger i Hermanus - En charmerende kystby i Sydafrika, med fantastiske muligheder for at spotte hvaler.

Hotellet har en skøn opvarmet pool med tilhørende loungemøbler, samt en flot have. Værelserne er af høj standard og der er mulighed for at vælge mellem hele syv forskellige typer af værelser. Fælles for alle værelser er at de er rumlige og luftige. Desuden er værelserne indrettet i elegant stil med rolige varme og lyse farver.

Ud imod gårdhaven er der værelser med udsigt til gårdhaven med to enkelt senge der udgør en dobbeltseng. Badeværelset har både badkar og brus.

Der er også familielejligheder ud mod gårdhaven og de er 2 værelses lejligheder med mindre balkon. Der er et stort fælles område med køkkenfaciliteter. Det ene værelse er med dobbeltseng og en-suite badeværelse med badekar og brus. I det mindre værelse er der enkeltsenge og separat bad. 

Ved annexet finder man et værelse med 2 enkeltsenge der udgør en dobbeltseng. Der er ikke balkon og havudsigt, men tilgengæld er der i dette lyse værelse spabad og separat brus. I annexet er der også værelser med balkon og delvis havudsigt. Værelserne har spabad. Til slut findes der også en familie lejlighed med havudsigt og balkon. Familieværelset har et værelse med dobbeltseng og badeværelse samt et mindre værelse til børn mellem 8-14år også med eget bad. 

Hotellet har fantastiske honeymoon-suites og gold executive suites med fantastisk havudsigt og meget rumlige og flot indrettet.      

I hotellets have finder du deres Heritage Restaurant, som tilbyder en overdådig morgenmadsbuffet. Restauranten ligger i en af de ældste fiskerhytter i Hermanus - den er ekstremt populær og det er nødvendigt at bestille bord. De bestræber sig på at bruge lokal produceret råvarer i deres restaurant. 

Foruden at spotte hvaler og slappe af ved poolen, er der også mulighed for en lang række andre aktiviteter. Prøv bl.a. kræfter med paragliding, paintball, golf og kayak. Der er tilmed mulighed for at svømme med hajer eller besøge en vinfarm. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m