« Tilbage

Moholoholo Forrest Camp

Beliggende lige syd for Hoedspruit i Drankensberg bjergkæde, ligger denne skønne intime camp. Campen har mulighed for at huse 22 voksne og 2 småbørn i 10 værelser. Værelsestyperne er Charlets, standard charlets, familieværelser og forbundene værelser, der kan indeholde mellem 2 og 4 personer hver. Værternes store servicegen giver gæsterne ”en del af familien-” følelse fra det øjeblik de ankommer til de rejser igen.

Fra den store terrasse ved hovedbygningen kan man se ned til et vandhul hvor flere dyr kommer for at slukke deres tørst. Campen er ikke indhegnet hvilken giver dyr så som zebraer, aber, bavianer og antiloper mulighed for at komme ind og sige ”Hej”. Området har ikke ”the big 5” og faren der føler med, herfra grunden til at campen ikke er indhegnet. Hyæner og flodheste lever i området men bryder sig ikke om lyset fra campen og kommer derfor ikke på besøg. Der er desværre ikke pool i campen.

Ganske tæt på ligger deres vildlivs rehabiliteringscenter. Her kan man høre om deres arbejde med at redde og varetage syge, efterladte eller traumatiserede dyr og fugle. Det er kun tilladt at være i kontakt med dyrene under specielle og kontrollerede forhold, da de bliver passet med målet om at skulle sættes tilbage i naturen.

Andre services og faciliteter inkluderer gamedrives, bushwalks og måltider fra det lækre køkken.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m