Moremi Crossing
« Tilbage

Moremi Crossing

Campen ligger tæt på sydspidsen af en lille træklædt ø kaldet Chief's Island. Med fly tager rejsen hertil 90 minutter fra Kasane og 20 minutter fra Maun. Når man flyver over deltaet, kan man se mosaikken af vandveje og de skiftende farver,

hvor tørt land møder vand. I modsætning til det nordlige Okavango-delta hvor udsigten er domineret af høje siv og papyrus, tilbyder kanalerne omkring Moremi Crossing og dens søsterlejr Gunns Camp vidtrækkende udsigt over Moremis flodslette med græsarealer, skovområder og spredte større eller mindre palmeklædte øer. Lodgens centrale opholdsområde rummer et stort åbent dæk, med en spektakulær udsigt over Boro-floden over til Chief’s Island. Dette halvmåneformede område er bygget i forskellige niveauer. Spisestue, bar og lounge er dækket af et stort stråtækt tag.

Gæsterne bor i 16 nye stilfulde safaritelte, hver med privat træterrasse og magisk udsigt over Boro River til Chief's Island. Alle telte er store og luftige med eget badeværelse bestående af brusebad og toilet. 

På Chief's Island, kan du opleve et mylder af farvestrålende, vilde og eksotiske dyr spændende fra store pattedyr til fugle og insekter.

Vildmarkscamping er et tilbud til de mere eventyrlystne. På disse ture pakkes udstyres i en mokoro, hvorpå man med en professionel guide begiver sig ud i deltaet for en nat eller to. Det er en magisk oplevelse og en god måde at komme tæt på deltaets dyreliv.

For de lidt mindre energiske er der bådsafarier op og ned ad Boro-floden, eller man kan drage fordel af den afslappede atmosfære i lejren med alle dens faciliteter. Moremi Crossing kombinerer enkelhed med luksus og er et perfekt sted at slappe af og nyde naturen. Moremi Crossing er primært en vandbaseret lejr. Vilde dyr set på safarivandringer i området omfatter løve, leopard, afrikansk vildhund, elefant, giraf, zebra, bøffel og mange flere. På mokoro-turene kan du se vandfugle som afrikanske Jacana's, afrikansk fiskørn og måske lokale isfugle som fisker imellem sivene. Der er også en lille chance for et glimt af den sjældne Pel's fiskeugle.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m