« Tilbage

Mount Meru Game Lodge

Mount Meru Game Lodge ligger i smukke og rolige omgivelser mellem USA-floden og reservatet. Reservatet er hjemsted for vandbøfler, fugle og aber, inklusive den sky Colobus-abe. Praktisk beliggende kun 30 minutter fra Kilimanjaro International Airport (KIA), er dette et smukt sted med en smuk historie. 

 

Lodgens hovedbygning består af en reception, lounge og bar. Loungen med sine enorme panoramavinduer og komfortable møbler sørger for et afslapende miljø. Baren har et bredt udvalg af spiritus, øl og mineraler, som suppleres af en nøje udvalgt samling af vine. Foran hovedbygningen er en terrasse i skyggen af enorme gamle mangotræer, som har en storslået udsigt over omhyggeligt plejede haver udenfor. På lodgens grund findes en udendørs spiseplads og en swimmingpool, hvor man kan nyde et par solstråler. Haven med lejrbål giver mulighed for at spise under den afrikanske stjerneoplyste himmel, mens der lyttes til de eksotiske nattelyde.

 

Lodgen har i alt 17 værelser bestående af 13 dobbeltværelser, 2 enkeltværelser, 1 sammenhængende familieværelse og 1 stor enkelt enhed, familieværelse eller tredobbelt værelse.

 

Lodgen giver mulighed for flere forskellige aktiviteter der både kan give underholdning og lærerigt indsigt i området. Dette inkludere kaffe tours, golf, kulturelle guidede gåture, mountain biking, gåture i skoven eller kanoture. 

 

Lodgen og reservatet går tilbage til 1959, da Dr. Von Nagy købte ejendommen som et familiehjem. Hovedbygningen kan dateres tilbage til 1930'erne og var oprindeligt gårdbestyrerens hus. I første halvdel af 1900-tallet var det meste af området på de sydlige skråninger af Mount Meru kaffeplantager.
Dr. Von Nagy's var passioneret omkring dyr, og han forvandlede hurtigt sit familiehjem til et dyrereservat og børnehjem. Han oprettede Mount Meru Wildlife Reserve for at beskytte dyrelivet på Mount Meru, hvad der nu er en del af Arusha National Park. Han hjalp også regeringen med at etablere Wildlife Collage og brugte sit dyrereservat og børnehjem som en træningsfacilitet for eleverne. Hans hjem og lidenskab tiltrak besøgende fra fjern og nær, der blev tilføjet værelser for at rumme hans besøgende, og lodgen blev født.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m