« Tilbage

Muthaiga Country Club

Muthaiga Country Club er beliggende i Nairobi, cirka 15 minutters kørsel fra centrum. Stedet åbnede i 1913, og var det mest populære samlingssted for de engelske storherrer i koloniens storhedstid. Der er derfor igennem tiden kommet meget indflydelsesrige og historiske personligheder.

Stedet emmer af historie, men består samtidig af luksuriøs komfort med moderne soveværelser og faciliteter.

Muthaiga Country Club består bl.a. af seks tennisbaner, to squashbaner, fitnesscenter, bibliotek med omkring 20.000 bøger, opvarmet pool med bar og bowlingbane. Muthaiga Country Club har også en restaurant, hvor der serveres lækker mad og en cocktail bar, hvis man er til en god drink efter en lang dag fyldt med oplevelser. Menuen afspejler stedet, hvor nogle retter er meget traditionelt engelsk inspireret og andet er mere moderne. Maden er af høj kvalitet med fokus på sæsonbestemte råvarer og bæredygtighed.

 

Børn over 7 år er velkomne i klubhuset. Derudover er der en dresscode, som også gælder for børn over 7 år. "Smart afslappet" anses for passende. Habit og slips er valgfrit. Kvinder må ikke bære jeans eller safaridragter efter 19.30. Klubbens spisesal, cocktail baren, medlemmernes bar, haverummet og alle udendørs faciliteter er uformelle. T-shirts, ærmeløse skjorter og veste er dog ikke tilladt. Træningsdragter, flossede bukser og shorts er heller ikke tilladt, mens badetøj og at gå barfodet er tilladt ved poolområdet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m