« Tilbage

Namib Dessert Lodge

Ved foden af gamle, forstenede klitter, er Namib Dessert Lodge en passende ledsager til den imponerende røde sandørken. Oplev pladsen for undren, når man drager ud på en køretur ved solnedgang eller tidlig morgen gennem de røde klitter, der udforsker dette betagende sandmesterværk. Fra kanten af klitterne, hvor sandet begynder at gløde i en dyb, rig sienna farve, åbenbares et syn af absolut skønhed i gyldne toner, der strækker sig fra de bløde klitter omkring til den fjerne, grønne strimmel af flodtræer og de lilla-blå bjerge.

 

Faciliteter

Den afslappede og venlige atmosfære kan nydes, mens man køler af ved en af de to kolde vandpools, observerer gemsbokker, der kommer for at drikke ved vandhullet, går ture ind i klitterne eller nyder mad og drikke i restauranten eller baren. Curio shoppen byder på souvenirs til de interesserede.

 

Værelser

Namibørkenen Lodge byder på 66 værelser i forskellige konfigurationer for at imødekomme forskellige behov. Alle værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder som aircondition/varme, pengeskab, veranda, eget badeværelse med brusebad og grundlæggende toiletartikler, te/kaffe faciliteter og hårtørrer. Der er også mulighed for gratis WIFI, og ejendommen sikrer sine gæster med 24-timers sikkerhed.

 

Aktiviteter

For dem, der ønsker at udforske, tilbyder Namibørkenen Lodge et udvalg af aktiviteter, herunder guidede udflugter til Sossusvlei, morgen-/eftermiddagsture i naturen, guidede vandringer i ørkenen om natten og selvstyrede vandrestier. Dette giver mulighed for at fordybe sig i den storslåede ørken og nyde den unikke atmosfære i Namibørkenen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m