Nata Lodge
« Tilbage

Nata Lodge

Nata Lodge er ideelt beliggende nær indgangen til Nata Sanctuary og ligger lige ved hovedvejen, 10 km fra landsbyen Nata. Dette er krydset til områderne Okavango, Chobe og Francistown.

Nata River delta fodrer Sua Pan i Nata sanctuary og danner yngleplads for mange vandfugle, herunder pelikaner og flamingoer i tusindvis, hvilket forvandler kystlinjen til en pink dis, der blander sig ind i den vestlige himmel. Nata Lodge tilbyder guidede ture i åbne safarikøretøjer ind i beskyttelsesområdet, hvilket er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Lodgen tilbyder følgende værelseskategorier:

  • LUXURY WOODEN CHALETS - Bygget på stolper under sivende palmer, er der 22 rummelige værelser med eget bad og toilet samt et klassisk badekar på løvefødder, en romantisk udendørs bruser, aircondition og hårtørrere. Tilgængelige som enten tvillinge- eller dobbeltkonfigurationer, er alle senge dækket af myggenet og fører ud til en udendørs veranda.
  • SAFARI GLAMPING TENTS - 10 store luksuriøse safaritelte pryder vores smukke omgivelser, omgivet af majestætiske marulatræer og termitehøje. Hvert glamping-telt er elektrificeret og udstyret med en te-station og komfortable badeværelser med udendørs bruser. Der er også faciliteter til fælles brug af braai-stande.
  • LUXURY WOODEN CHALET FAMILY ROOMS - Med sjove køjesenge oversvømmes de træhytterne hver morgen af naturligt lys. Der er også en enhed tilgængelig, der er tilgængelig for kørestolsbrugere.
  • CAMPSITE - Med masser af skygge, 24/7 sikkerhed, skinnende rene toilet- og badefaciliteter med varme brusere samt en opvaskestand er der masser af tid til at slappe af ved poolen i stedet for at arbejde på campingpladsen.

Lodgen har en à la carte-restaurant, der serverer lækker mad. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag.

Andre faciliteter inkluderer Wi-Fi i det centrale område, en swimmingpool, en velassorteret gavebutik, samt en livlig bar- og loungeområde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m