« Tilbage

Neptune Mara Rianta Luxury Camp

Neptune Mara Rianta Luxury Tented Camp er beliggende i hjertet af Mara North Conservancy, og er den perfekte base for uforglemmelige safarieventyr i Masai Mara.

Campen, som er beliggende direkte ud til Mara floden har i alt 20 store luksus gæstetelte, som alle har udsigt over Mara-floden, der her vrimler med store grupper af flodheste. Teltene er bygget på forhøjede træplatforme og har privat udsigtsterrasse, hvorfra man kan nyde udsynet til flodheste og andet dyreliv langs floden. Hvert telt er på  85m² og byder på dejlige store senge med lækkert linned, stort badeværelse med to håndvaske, solopvarmet vand og et stort brusebad. Nogle telte har jacuzzi. Der er også et opholdsområde med komfortable stole, et skrivebord, et pengeskab og en butler til disposition.

Der serveres overdådige måltider i Acacia Restaurant. Frokost og aftengrill serveres omkring poolen og af og til bliver der også arrangeret en romantisk buskmiddag under den afrikanske stjernehimmel. I den hyggelige Zebra Bar & Lounge kan du slappe af og nyde din yndlingsdrink eller cocktail. Eftermiddagste, kaffer, kager og sandwich er også tilgængelige. Mvua African Rain Spa tilbyder en række behandlinger. Der er også en swimmingpool, et bibliotek med internetadgang og en mini-butik.

Opholdet er med all-inclusive.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m