« Tilbage

Neptune Palm Beach Boutique Resort

Dette 4,5 stjernet Boutique hotel i swahili-arkitektur beliggende i smukke tropiske haver på en førsteklasses beliggenhed på stranden ved Diani Beach, på sydkysten af Kenya. Resortet er ca. 40 km syd fra Mombasa og ca. 45 km fra Moi International Airport. Den nærliggende Ukunda Airstrip er ca. 8 km væk.

De 60 overdækkede hytter med 4 værelser pr. stk. er lavet i den traditionelle stil med makuti tag.
Der er tre typer værelser.

Deluxe værelse mod haven:
Dette værelse i afrikansk stil er på ca. 34 m² med en kingsize seng. Aircondition og myggenet. Stort badeværelse med walk-in regnbruser, hårtørrer og wc. Satellit-tv, minikøleskab, mini pengeskab og kaffe/temaskine. Stor terrasse med dagseng. Gratis Wi-Fi. Værelserne er i typiske makuti-overdækkede hytter.

Deluxe sea side værelse:
Igen i afrikansk stil på ca. 34 m² med en kingsize seng. Aircondition og myggenet. Stort badeværelse med walk-in regnbruser, hårtørrer og wc. Satellit-tv, minikøleskab, mini pengeskab og kaffe/temaskine. Stor terrasse med dagseng. Gratis Wi-Fi. Disse værelser er tættest på hotellets pool og havet.

Deluxe Ocean Front værelse:
Afrikansk stil Deluxe førsteklasses beliggende Ocean Front værelse på ca. 34 m² med en kingsize seng. Aircondition og myggenet. Stort badeværelse med walk-in regnbruser, hårtørrer og wc. Satellit-tv, minikøleskab, mini pengeskab og kaffe/temaskine. Stor terrasse med dagseng. Gratis Wi-Fi. Værelserne er på første række med udsigt over haven, poolen og havudsigt.

Hovedrestaurant serverer internationale og lokale retter. Der serveres morgenbuffet fra 7:00 til 9:30, frokost serveres fra 12:00 til 15:00 og aftensmad serveres fra 19:00 til 22:00 med forskellige temaer og køkkener. I spisetiden serveres der sodavand, frugtjuice, vand, husets vin, lokal øl, te og kaffe.

Skaldyrelskere kan bestille bord i à la carte-restauranten Mnazi. Beliggende ved poolen og med udsigt over Det Indiske Ocean, er det swahili-møblerede Mawimbi Deck en dejlig lounge, hvor man kan læse og slappe af, eftermiddagste, cappuccino og espresso serveres der og en a la carte-menu tilbydes om aftenen.

Resortet har to barer. En hovedbar (Kisiwa Bar) og en poolbar. En række lokale alkoholiske drikkevarer, friske juicer, cocktails, øl og sodavand serveres fra kl. 10.00 til midnat.

Resortets team holder gæsterne underholdt hele dagen med regelmæssige skiftende programmer som modeshows, vandgymnastik, bands, diskoteker, akrobatiske shows og traditionelle afrikanske folkedansere for blot at nævne nogle få.

Hos Earth & Rain Spa tilbydes et indbydende og afslappende miljø for at nyde faciliteterne til den maksimale og fulde tilfredshed. Alle 5 sanser bliver forkælet med en ekstraordinær oplevelse af aroma lugte, fredelige lyde, dejligt syn, magisk berøring og vigtigst en smag af professionel pleje, midt i Neptune Village.

Faciliteter: 4 massage- og skønhedsrum, selvstændig pool og 2 jacuzzier, damp- og saunafaciliteter, specielt for kunderne at slappe af før eller efter behandlingerne efter ønske. Behandlinger: ansigtsbehandlinger, hænder og fødder, massage, hårfjerning og hårservice.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m