Neptune Paradise Beach Resort & Spa
« Tilbage

Neptune Paradise Beach Resort & Spa

Neptune Paradise Beach Resort & Spa er beliggende i en smuk frodig have i forreste række til den kridhvide sandstrand Diani beach og dermed kun få skridt fra det Indiske Ocean, hvilket gør det til den ideelle indkvartering for jer som ønsker en afslappende badeferie i et tropisk paradis.

Resortet består af i alt 92 værelser, som alle ligger i autentiske bungalows bygget i makuti-stil. Bungalowsne er placeret i resortets tropiske have og er hver indrettet med i alt 4 værelser.   

Værelserne Superior Garden Room, har en størrelse på ca. 27 m² og er indrettet med airconditioning, WiFi, myggenet, tv, lille køleskab, kaffe- og the station samt eget bad og toilet. Fra værelserne er der udgang til balkon eller terrasse, hvorfra I kan nyde de frodige omgivelser i den tropiske have.

Det er muligt, at opgradere fra Superior Garden Room til værelserne med direkte udgang til haven, med udsigt til baobabtræerne eller med havudsigt.

Ophold på resortet er med all inclusive. I hovedrestauranten Peponi serveres morgenmad, frokost og middag. Derudover er der også mulighed for at spise middag i resortets á la carte restaurant Olive Kitchen, mod et tillæg.

Hotellet tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter som pool, bordtennis, dart, mini-golf, vandgymnastik, tennis og volleyball. Faciliteterne deles med det nærliggende hotel, Neptune Village Beach Resort & Spa. Der er også mulighed for at tage et spil golf på den nærliggende 18 hullers golfbane ved Leisure Lodge Club.

Er man til selvforkælelse, kan gæster gøre brug af Neptunes Earth & Rain Spa, som tilbyder en række forskellige behandlinger som massage og ansigtsbehandlinger.

Fra resortet er der ca. 45 km til Moi International Airport og knapt 40 km til Kenyas næststørste by, Mombasa.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m