« Tilbage

Neptune Village Beach Resort

Neptune Village Beach Resort er beliggende i første række til den smukke Diani beach og dermed kun få skridt fra det Indiske Ocean. Resortets placering gør det til den ideelle base for jer som ønsker en afslappende badeferie.

Neptune Village består af 165 værelser, som alle ligger i autentiske bungalows bygget i makuti-stil.  

Værelserne Superior Garden Room, har en størrelse på ca. 27 m² og er indrettet med airconditioning, WiFi, myggenet, tv, lille køleskab, kaffe- og the station samt eget bad og toilet. Fra værelserne er der udgang til balkon eller terrasse, hvorfra I kan nyde de frodige omgivelser i den tropiske have.

Det er muligt, at opgradere fra Superior Garden Room til Superior Ocean Front Room eller Master Suite.

Ophold på resortet er med all inclusive. I hovedrestauranten Karamu serveres morgenmad, frokost og middag med en kombination af nationale og internationale retter. Derudover er der også mulighed for at spise middag i resortets á la carte restaurant Bustani, mod et tillæg.

Hotellet tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter som pool, bordtennis, dart, mini-golf, vandgymnastik, tennis og volleyball. Der er også mulighed for at tage et spil golf på den nærliggende 18 hullers golfbane ved Leisure Lodge Club.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m