« Tilbage

Ngorongoro Farm House

Ngorongoro Farm House nær Karatu i Arusha Regionen i Tanzania og har udsigt til vulkanen Oldeani (3216 m.) og ligger kun 4 km fra Lolduare indgangen til Ngorongoro Conservation Area. Stedet er beliggende på en 500 acre stor kaffefarm og er opført i kolonistil med en landlig indretning, som giver mindelser om en svunden tid. Stedet er en perfekt mellemstation på enhver safaritur til Tanzanias såkaldte Northern Circuit safaridestinationer, ligesom det er et oplagt udgangspunkt for besøg til krateret i Ngorongoro CA. Afstanden til Manyara National Park og Tarangire National Park er henholdsvis 38 km og 84 km.

Lodgen har 51 værelser, 42 standardværelser, 3 suiter og 6 familieværelser. Alle værelser har bad med brus. Suiter har desuden veranda. Stedet har pool, bar og restaurant.

Fra lodgen er der mulighed for guided Walks i Ngorongoro CA, rundvisningstur på farmen, masai walk samt massage wellness. Andre muligheder er walking safari i skoven, som støder op til Oldeani vulkanen eller en tur til den nærliggende Lake Eyasi i Rift Valley, hvor den lille Hadzabestamme/Hadza, stadig lever som jægere og samlere. Datogafolket med dets understammer holder ligeledes til ved denne sø.

Lodgen ligger 190 km/2,5 timers kørsel fra Arusha eller 60 min. med fly til Serona Airstrip, som ligger 27 km fra lodgen. Aftanden til Karatu er 10 km.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m