« Tilbage

Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge

Denne skønne lodge er beliggende på en smukt malerisk bakke med spektakulær udsigt til Oldeani Mountain og Ngorongoro kraterets kant. Oldeani Mountain Lodge har en 360 graders udsigt, der strækker sig hele vejen til Lake Eyasi og Lake Manyara. Ejendommen er beliggende i en 40 hektar frodig have.

Adgangen til lodgen sker over en dam, og det første indtryk man får her er den store centrale hall med træbænke og udsigt til pejsen, infinity poolen og til Mount Oldeani, som er en del af det verdens berømte Ngorongoro krater, der er beliggende kun 12 km. væk fra lodgen.

Oldeani Mountain Lodge er en fantastisk base for et safariophold i det nordlige Tanzania, og Ngorongoro krateret, Oldeani, Lake Eyasi, Laka Manyara og Ngorongoro højlandet ligger kun en kort køretur herfra.

Hovedbygningen rummer en spisestue, et loungeområde, et spaområde, et konferencelokale, en internetcafé, aktivitetsrum for børn, et billardværelse og en fjernsynsstue. Udenfor finder du en infinity pool og en udendørs pejs. Trådløst internet er tilgængeligt i alle fællesområderne på lodgen.

Oldeani Mountain Lodge rummer 50 suiter, der alle har air-condition, eget badeværelse og balkon med panorama udsigt over området. Alle suiter er smagfuldt indrettet med alle de faciliteter, der forventes af en femstjernet lodge.

Ophold på Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge er med morgenmad, frokost og middag inkluderet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m