« Tilbage

Ngorongoro Rhino Lodge‎

Ngorongoro Rhino Lodge er beliggende i 2.200 meters højde tilbagetrukket med kun et par hundrede meter til kraterranden af Ngorongoro krateret. Fra lodgen er der udsigt til det dominerende Mount Oldeani (3.200 m) i baggrunden og til Mount Makarot (3.130 m) i det fjerne. Lodgen er et godt udgangspunkt for gamedrives og udforskning af krateret og dets omgivelser. Ngorongoro Crater er helt selvfølgeligt kendt for dets særegne og smukke natur og et enorm rigt dyreliv. Ngorongoro Conservation Area rummer imidlertid mange andre seværdigheder ud over krateret. I det omgivende højland ligger der ikke mindre end syv storslåede, udslugte vulkaner. Den bedste måde hvorpå man kan bese højlandets attraktioner er på til fods, kortere vandreture eller længere hikes i højlandet.

Lodgen har 24 gæsteværelser, alle med veranda og med udsigt til en høj uberørt bjergskovstrækning. Alle værelser har eget bruserum og toilet og er udstyret med træfyret varmeovn til at holde højlandets nattekulde på afstand. Bar/spiserum er indrettet med to store pejse.
Rhino Lodge organisere flere forskellige ture af kortere eller længere varighed og med forskellige sværhedsgrader f. eks Crater Rim Walk og Endoro River Nature Trail eller til Eyasi Viewpoint, Mount Oldeani, Empakaai Crater, Mount Makarut o.a.

Rhino Lodge er den første lodge, som man kommer til efter at have passeret Loduare indgangen til Ngorongoro CA. Fra lodgen er der 20 min. til Seneto-vejen ned i kraeret, og Lerai-vejen op af krateret ligger blot 5 min. kørsel væk. Afstanden til Karatu mod sydøst er 28 km.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m