« Tilbage

Ngorongoro Serena Safari Lodge

Beliggende på randen af verdens største og måske mest storslåede kratervulkan, Ngorongoro Krateret - et 610 meter dybt og 260 km2 stort "hul" som er den sammenstyrtede top af en udslukt vulkan i Kilimanjarostørrelse - ligger hotellet Ngorongoro Serena Safari Lodge. Flere gange valgt som et af verdens bedste hoteller. Det forstår man godt med den placering på kanten til et krater, som går under navnet "verdens ottende vidunder" og som er tildelt status af UNESCO verdensarv (World Heritage Site). Som hotellet ligger der langt og lavt, bygget ind i den forrevne kraterrand i matereialer af lokale flodsten og dækket af vildtvoksende slyngplanter, falder hotellet nærmest i et med landskabet. Når man står i bunden af krateret omgivet af de enorme 600 meter høje kratervægge, og kigger op mod randen, er hotellet derfor helt usynligt. Fra kraterranden, hvor hotellet ligger, har man en bjergtagende udsigt ud over kraterbundens grønne landskab med de mange dyr.

Hotellets indretning og udsmykning er til dels inspireret af forhistoriske fund fra det nærliggende arkæologiske udgravningsområde omkring slugten Olduvai Gorge, ofte omtalt som "Menneskehedens Vugge", da det er netop der, arkæologer har fundet fossiler - ja og endda 3,6 mio. år gamle fodspor - efter menneskets ældste forfædre. Hotellets 75 værelser som fordeler sig rundt langs med og ud til kraterranden, er således udsmykket med stiliserede forhistoriske motiver hentet fra hulemalerier. Alle værelser er med egen stenmursafgrænset balkon, hvorfra man kan nyde den fremragende panoramaudsigt til vulkankrateret.

Den mageløse beliggenhed, hotellets høje serviceniveau og den luksuriøse indkvartering gør hotellet til den ultimative destination for en helt unik safarioplevelse i Tanzania.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m