« Tilbage

Ngorongoro Sopa Lodge

Ngorongoro Sopa Lodge ligger på det højeste punkt på den østlige kraterkant af Ngorongoro Krateret. Dette giver en helt enstående udsigt over det enorme 260 km2 store kedelformede krater (caldera). En panoramaudsigt, som kun forstærkes under solnedgangen. Kørslen til lodgen er længere end til områdets øvrige lodges, men den smukke tur halvvejs rundt om krateret er absolut det hele værd! Lokaliteten er perfekt for game drives i krateret, da lodgen har sin "egen" ned/opkørsel.

Den flotte lodge er tematisk inspireret af den traditionelle østafrikanske kultur med sine runde bygninger med koniske tage og den farverige massaistil i indretning og udsmykning.

Stedets restaurant er bygget med glasvægge fra gulv til loft og giver gæsterne panoramaudsigt til krateret, akkurat som den farverige Crater View Bar.  

Fra hovedbygningerne går man af stenbelagte gangstier forbi swimmingpoolen, en usædvanlig facilitet på disse kanter,  og herfra breder indkvarteringshytterne med værelser sig til begge sider. Lodgen har plads til 186 gæster i 97 meget store værelser og suiter, alle med eget bad og altan. På grund af den høje beliggenhed i det vulkanske højland opvarmes værelserne i de kølige nætter.

Lodgen ligger ved Ngorongorokrateret i Tanzania 4 timers kørsel/170 km fra Arusha eller 40 minutter med fly plus tranfertid.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m