« Tilbage

North Island

Lodgen omfatter hele den privatejede North Island, kendt for sin frodige og artsrige natur. Øen er en lille afsides liggende tropisk perle i øgruppen Seychellerne i det Indiske Ocean, hvor den ligger som en palet af blåt, hvidt og grønt. Skinnende hvide sandstrande mod det blå hav og en grøn frodighed af tropiske træer. Inde på øen rager tre høje granittoppe op af tropeskoven. Den eksklusive og enkelt indrettede lodge er øens eneste bebyggelse. Her er hverken veje eller butikker.

North Island er også, helt usædvanligt, et privat og særdeles ambitiøst lokalt bevarings- og genoprettelseprojet, hvor man er nået meget langt med at bringe den tidligere plantageø tilbage til dens oprindelige tilstand med naturligt tilhørende dyr og planter. North Island er derfor levested for Seychellernes truede dyr og fugle, træer og planter. Her er der rig mulighed for at studere naturlige økosystemer.

I dette øparadis byder lodgen på ti Presidential gæstevillaer placeret langs med øens East Beach og med direkte adgang til strand og ocean. Hver villa ligger godt skjult og i harmoni med de naturlige omgivelser, totalt uforstyrret og med havudsigt. 450 m2 åbenplan strandvilla som bugter sig i flere niveauer, håndlavet interiør i organiske former med et sofistikeret touch af design. Alle villaer er bygget direkte på øen af lokale og afrikanske håndværkere og i lokale materialer. Hver villa er udstyret med 17.000 liters pool og en omgivende solterrasse på 200 m2 med direkte strandadgang. Villaernes helt unikke arkitektur og indretningsstil er indbegrebet af "barefoot luxury"!

Lodgen hviler på et luksuriøst koncept om at tilbyde et modstykke til tidens travle og tæt pakkede samfund. Det er baggrunden for, at lodgens luksuriøse Presidential villaer har store gulvbelagte arealer på 450 kvadratmeter. Det skulle være den optimale størrelse for at  fremkalde følelsen af eksklusivitet og levne gæster tilstrækkelig plads til afslapning og uforstyrret nydelse på øen. Ideen bag villaernes enkle fremtræden er at bringe folk tilbage til selve livets mening, forny sjælen og sætte tænkningen fri.

 På North Island laves dagens menu af kokke efter dine ønsker, og du bliver ikke skuffet!

North Island byder på enestående oplevelser med hvide strande, skøn natur og og ikke mindst dykning i krystalklart vand.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m