« Tilbage

Nxai Pan Camp

Nxai Pan Camp åbnede i 2009 og er i dag den eneste helårscamp i Nxai Pan National Park. Den ligger vendt mod øst og de åbne græsklædte sletter som i dag dækker den fossile søbund eller saltsænkning, deraf navnet, som var en del af den store forhistoriske sø som en gang dækkede det centrale Botswana.

Det er et enestående safariområde, hvis dejlige, saftige græs tiltrækker et stort antal dyr på deres vandring i måneder fra november til april. Især store zebraflokke, men også springbukke, elefanter og andre arter. De tiltrækker igen sultne rovdyr som løver, leoparder, hyæner og endda geparder som alle er på evig jagt efter byttedyr blandt de græssøgende pattedyr. Omkring vandhullet ved campen ser man masser af pattedyr og fugle året rundt.

Campens 8 lyse og rummelige værelser har maksimalt 18 gæster. Campen er stråtækt og bygget i materialer specieldesignet til områdets svingende temperaturer.

Aktiviteter fra campen er game drives og walking safaris. Der er mulighed for udflugter til f. eks. de gigantiske Baines Baobabs, udødeliggjort af den victorianske kunstner Thomas Baines, som malede træerne i 1861.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m