« Tilbage

Oude Werf Hotel

Oude Werf Hotel er beliggende i hjertet af Stellenbosch, en af Sydafrikas ældste byer. Under et ophold bliver I forkælet med exceptionel mad og dejlig vin fra området.

Det idylliske Stellenbosch er selveste vinlandets hjerte. Her kan I opleve den historiske atmosfære og byens charme i Dorph Street, hvor man finder mange små hyggelige fortovscaféer og butikker, som ligger side om side med gamle dog meget velbevarede huse og bygninger i Cape Dutch-stil.

I hele Stellenbosch-området ligger der omkring 100 vingårde. Stellenbosch–, Paarl– og Franschhoek–dalene udgør Cape Winelands, den største af de to vigtigste vinregioner i Sydafrika. Den sydafrikanske vinindustri producerer omkring 1 million liter vin om året. Stellenbosch er det primære sted for kultivering af, og forskning i, vindruer.

På Oude Werf Hotel er værelserne er inddelt i de tre kategorier: Superior Room, Deluxe Room og Luxury Room.

Superior Room: Værelserne er indrettet med en king-size bed eller twin beds, en Nespresso kaffemaskine, aircondition, TV og WiFi samt eget badeværelse.  Fra værelset er der udsigt til Church Street, haven eller gårdhaven og udvalgte værelser har udgang til egen terrasse eller balkon. Superior værelserne har en størrelse på minimum 22m2.

Deluxe Room: De rummelige værelser er indrettet med king-size bed eller twin beds, en Nespresso kaffemaskine, aircondition, TV og WiFi samt eget badeværelse. Deluxe værelserne har en størrelse på minimum 31m2.

Luxury Room: Værelserne er indrettet med en king-size bed eller twin beds, en Nespresso kaffemaskine, aircondition, TV og WiFi samt eget badeværelse.  Fra værelset er der udsigt til Church Street, haven eller gårdhaven og udvalgte værelser har udgang til egen terrasse eller balkon. Luxury værelserne har en størrelse på minimum 27m2.

I restauranten serveres der dagligt Continental morgenmadsbuffet, bestående af frisk frugt, lokale oste, forskelligt kød og bagværk. Derudover er der også mulighed for tilkøb af klassikere som Eggs Benedict. Til frokost og middag serveres en variation af klassiske Sydafrikanske retter og hertil har I mulighed for at vælge vine ud fra Oude Werfs store vinkort med vine fra verdensberømte vingårde.

Hotellets gæster har mulighed for, at slappe af i gårdhavens kaffelounge eller forkæle sig selv med roomservice eller massage på værelset.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m