« Tilbage

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

Paradis Beachcomber er et lækkert 5-stjernet hotel, beliggende på den sydvestlige del af øen lige op af det ikoniske Le Morne bjerg.

Hotellet byder på indkvartering for enhver smag. Der er de standarddobbeltværelser, både med garden og beachfront view. Så er der deres suiter i flere forskellige størrelser, med flere forskellige beliggenheder og luksuriøse niveauer. Yderligere er der også familie suiter med to værelser, også i forskellige størrelser og beliggenheder. Endelig er der deres villaer som er for store familier med op til 6 voksne og 4 børn. Uanset hvilken type værelse man ønsker, er man sikker på at forkælelse og luksus følger med.  

Som navnet siger har hotellet egen golfbane og spa. Golffaciliteterne er egent til både øvede og nybegynder. 18 huller strækker siger over lige under 6 kilometer. Professionelle trænere står til rådighed hvis man skulle have lyst til et 1-on-1 kursus eller for hele familien.  Hotellet tilbyder naturligvis mange andre former for sport, både på land og i vand. Nogle af disse inkluderer fitness rum, tennis, fodbold, pingpong, mountain biking, vandski, Hobie cats, både med glas bund, snorkling og meget meget mere.
Spa afdelingen er ikke mindre imponerende. Med flere forskellige lokationer, er der mulighed for både afslappelse og regenerering i både tætte haver/små skove eller med udsigt til den åbne strand.

Hotellet har fire luksuriøse gourmetrestauranter med hver deres skønne stemning og placering. Der er buffeter i asiatisk, italiensk og fransk stil og a la carte i middelhavs, seafood og autentisk Mauritisk stil. Nogle placeret i haven, nogen på stranden og én som en del af hovedbygningen. Skulle man alligevel ikke tænke at dette var nok, har man også adgang på søsterhotellet blot 2 km væk som også har fire forskellige restauranter.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m