« Tilbage

Passion Boutique Hotel

Beliggende på den syøstlige kyst af Zanibar giver dette hotel en modern følelse af moderne luksus. Designet med sofistikerede naturlige design, bløde jordfarver, håndlavede træværksfinisher og rodfæstet enkelhed.

Bestående af kun otte lejligheder i tre kategorier.

Superior værelser:
Direkte adgang til både infinity-pool og havet, de 26-35 kvm værelser med havudsigt er udstyret med en komfortabel kingsize-seng til to voksne og en-suite badeværelse.

Superior king værelser:
Udstyret med en fredfyldt kingsize-seng til to voksne, bruser i åbent plan, hyggeligt opholdsområde og rummelig balkon. Værelserne er på ca. 43 kvm.

Deluxe værelser:
Byder på rummelig indendørs opholdsstue med kingsize-seng til to voksne, badeværelse i åbent plan, opholdsområde og rummelig balkon. Værelserne er på ca. 67 kvm.

Restaturant:
Beliggende på bredden af Det Indiske Ocean under palmetræerne bliver hver morgenmad, frokost og middag serveret på Passion Restaurant. Mange naturlige og lokale råvarer er inkluderet i maden blandt andet bestående af; fisk og skaldyr, krydderier, frugter og grøntsager, og alt derimellem.
En sand fornøjelse for alle internationale foodies. Det er også muligt at få enhver madpræference eller intolerance imødekommet, hvilket sikrer, at alle gæster får en vidunderlig kulinarisk oplevelse og minde om deres tid i Zanzibar.

Der er mange muligheder for aktiviteter i området blandt andet kan man snorkle i det smukke blå hav, tage på et sunset cruise, besøge en spicefarm, besøge vildtlivscenteret, tage en madlavnings time, tage en tur i junglen eller byen. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m