« Tilbage

Letamo Lodge, Qwabi

Letamo Lodge er beliggende i Qwabi Private Game Reserve (malariafrit område) og er ideel til både par og familier. Hints af moderne interiørdesign fra midten af århundredet smelter sammen med afrikanske mønstre og artefakter for et levende look, der bevarer en rolig atmosfære. I denne utæmmede vildmark, der strækker sig over 11.000 hektar, vil du blive mødt med levende gæstfrihed, en passion for bevarelse af naturen og dyrene i området.

Lodgen har 58 værelser af fire typer; Deluxe- og Premium-værelser samt suiter og Luxus-suiter. Alle værelser varierer i størrelse fra 30 m2 til 40 m2 og har plads alle hver især plads til to personer. Der er mulighed for sammenhængende værelser for familier med to voksne og to børn.

Faciliteterne på værelserne inkluderer en privat terrasse/balkon, et tv med satellitkanaler, et mini-køleskab, en kaffe- og testation, en kingsize-seng og udvalgte værelser med to enkeltsenge, luksuriøst bomuldslinned, aircondition, eget badeværelse med indendørs og/eller udendørs bruser, hårtørrer, internationale stik, værdiboks og en telefon. 

Der er rig mulighed for aktiviteter på lodgen så som børneaktiviter, spa behandlinger, svømme i deres pools, bushmåltider og safaris med mere. 

Måltider på lodgen: 
Morgenmaden på lodgen er en oplevelse i sig selv, serveret i maleriske omgivelser på lodgen. Både voksne og yngre gæster bliver tilgodeset med friske, bagte og kogte muligheder for at starte dagen.

Forvent en afslappet og livlig oplevelse om eftermiddagen med et vidunderligt generøst udvalg af søde og salte lækkerier for hele familien.

Middage er en imponerende visning af kokkens og teamets passion for køkken med et afrikansk twist. De tilbereder retter med mange elementer fra reservatets Farm-to-Fork-køkkenhave, så friske råvarer er virkelig så friske, som de kan blive. Her lægges vægt på, at måltiderne ikke kun er fulde af smag, men er også en farverig nydelse for øjnene.

Drinks før middagen, en lille én inden sengetid eller kaffe kan nydes i restauranten eller på en af de to LETAMO-barer. Der tilbydes et prisvindende udvalg af sydafrikanske vine.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m