« Tilbage

Radisson Blu Azuri Resort & Spa, Mauritius

Det skønne 4-stjernede resort, Radisson Blu Azuri, ligger i første række til stranden, og dermed kun få skridt fra Det varme Indiske Ocean. Hotellet er, med sin beliggenhed og mange faciliteter, det perfekte tilflugtssted for både par såvel som familier.

Resortet består af 100 værelser, der alle har egen balkon eller terrasse med udsigt til hotellets frodige omgivelser, hvoraf flere af værelserne er med havudsigt. De rummelige værelser er indrettet i lyse farver tilpasset de smukke omgivelser og har gulv til loft glasvinduer, gratis Wi-Fi, kaffe- og the faciliteter, strygejern, sikkerhedsboks, professionel hårtørre, tv med mirror casting, makeup spejl og badeværelse med rain shower brusehoved.

Der er rig mulighed for kulinariske oplevelser på hotellets 3 restauranter og barer, der tilbyder lokale middelhavsretter samt internationale retter.

Radisson Blu Azuri’s gæster kan slappe af ved poolen med forfriskende cocktails fra poolens bar, Cyan Bar. Hotellet byder desuden på spa samt en række land- og vandsportsaktiviteter.

Det luksuriøse hotel er placeret på den nordøstlige del af Mauritius, knapt 7 km fra nationalparken Bras D'eau, en af tre nationalparker på Mauritius. Her er der rig mulighed for at opleve Mauritius alsidige fugleliv på en vandretur gennem parken. Bevæger man sig et stykke længere væk fra hotellet ankommer man til byen Flacq, hvor man finder øens største open-air markedet. Blandt de mange boder kan b.la. købes tropiske frugter, konfekture, krydderier og ikke mindst frisk fisk og skaldyr.   

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m