« Tilbage

Relais Des Plateaux

Dette 4-stjernet hotel har en rigtig god beliggenhed 5 min. fra Ivato Internationale Lufthavn og kun 15 min. fra Antananarivo centrum.

Værelserne er elegante og moderne indrettet med aircondition, balkon eller terrasse med udsigt til haven. Hotellet har restaurant, lounge, bar, fitness lokale, spaområde, swimmingpool i frodige omgivelser og tropisk have. Udendørs arealerne på hotellet er flot anlagt.     

Der er 4 indkvarterings muligheder på Relais Des Plateaux, Classic Twin værelse, Classic Double værelse, Superior værelse og Deluxe værelse.  

Classic Twin værelse er 25 kvadratmeter med to enkeltsenge (90*200 cm) væreslet er smagfuldt indrettet med møbler i Madagaskar træ. Der er en flaske vand per person per dag. Kaffe- og te faciliteter, hårtørre, daglig rengøring, aircondition, gratis Wi-Fi, kabel TV, derudover er der mulighed for minibar, højhastigheds internet og sikkerheds boks til værdigenstande. 

I Classic double værelset som er 25 kvadratmeter er der en queen size seng (160*200 cm) værelset er indrettet med møbler i Madagaskar træ. Der er en flaske vand per person per dag. Kaffe- og te faciliteter, hårtørre, daglig rengøring, aircondition, gratis Wi-Fi, kabel TV, derudover er der mulighed for minibar, højhastigheds internet og sikkerheds boks til værdigenstande. 

Superior værelset er på 30 kvadratmeter og med en queen size seng (160*200 cm), der forefindes de samme faciliteter som i classic twin og classic double værelserne. 

I Deluxe værelset er der udover et soveværelse, også en stue og der er velkomst kaffe eller te ved ankomst. værelset er større og mere rumligt end de andre værelser. På værelset, der ligesom de andre værelser er møbleret i Madagaskar træ, er der de samme faciliteter, dog er der et større TV og kaffe/te faciltierne er skiftet ud med en espressomaskine.   

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m