« Tilbage

Rift Valley Photographic Lodge

Rift Valley Photographic Lodge ligger i Rift Valley i det nordlige Tanzania og er omgivet af nogle af de mest efterspurgte destinationer for fotosafari. Lodgen er således et ideelt udgangspunkt for at udforske en række destinationer som Manyara National Park, Ngorongoro Crater, Serengeti Naitionalpark, Olduvai Gorge, Tarangire National Park, Lake Natron og Engaruka Ruins.
Lodgen ligger på et højdedrag skjult af buskadset med en strålende udsigt over Lake Manyara. Lodgen opbygning er inspireret af masailandsbyens cirkelrunde plan. Hovedhytterne med fællesområder og udsigt til søen, er derfor placeret omkring et gammelt baobabtræ i bedste masaistil.

Indkvarteringshytterne, 15 hytter og to familiehuse med egen veranda, er forbundet med hovedhytten og fællesopholdsområder via gangbroer. Lodgen har swimmingpool og restaurant.

Rift Valley Photographic Lodge ligger o. 120 km vest for byen Arusha på ruten til Ngorongoro Crater og Serengetis Plains. Fra Arusha Airport er der o. 2 timers kørsel til lodgen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m