« Tilbage

Sable Sands Lodge

Placeret i Sikumi Forest som breder sin ind i Hwange National Park i Zimbabwe ligger Sable Sands Lodge. Lodgen er 3-stjernet og har med sine 16 rustikke værelser mulighed for at servicere safarilystne børn og voksne i alle aldre. Alle værelser kan møbleres om, således at, der kan være plads til en familie på op til 4 personer.

I vil befinde jer på en meget charmerende lodge med restaurant, lounge, bibliotek og bar, alt sammen med udsigt direkte til et nærliggende vandhul, som er velbesøgt af de mange vildtarter, som lever i området.

Passionerede guider, kokke og tjenere danner rammerne for et serviceminded team, som gerne deler og fortæller historier om afrikansk kultur og afrikanske vaner for indbyggerne samt de mange spændende dyr som lever i denne nærliggende magiske skov, Sikumi Forest.

Det er muligt at arrangerer lækker morgenmad serveret ude i bushen tidlig morgen.

Det store fokus ved ophold på Sable Sands Lodge vil være oplevelsen af det rige liv af vildt som er i området. Det er muligt at tage på walking safaris og game drives i åbne firehjulstrækkere i selve Sikumi Forest eller i Hwange National Park.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m