« Tilbage

SALT of Palmar

SALT of Palmar er et særligt sted på flere måder. Nogle vil sætte pris på, at man ved morgenmaden selv kan lave sin egen friske jordnøddesmør. Andre vil blive fortryllet af de mange nuancer af blåt i Palmar-lagunen.

 

 

Værelser:

Hvert af værelserne på hotellet er udstyret med førsteklasses faciliteter. En håndlavet kingsize seng fra Carpe Diem, udviklet i samarbejde med fysioterapeuter, sikrer de mest behagelige nætter. Sengetøjet er lavet af 100% økologisk bomuld for den optimale soveoplevelse. Der er en forfriskende regnbruser i badeværelset. Desuden er der en yoga-måtte og en blok til rådighed. En Roberts-radio og naturlige, lokalt producerede toiletartikler fuldender indretningen. Værelsestyperne omfatter standardværelser ved stranden, ved poolen og med udsigt til haven samt premiumværelser ved stranden og ved poolen.

 

 

Forplejning:

Hotellet går efter lokale ingredienser og smag. At dele det, udforske det og lære at tilberede det - alt dette gøres muligt her. Mad er en stor del af den mauritiske kultur. Det siger alt om øens historie. Det er afrikansk, indisk, kinesisk og fransk. God mad gør folk glade, og det er meningen med SALT of Palmar.

På tagbaren finder man en cocktail kaldet "No Smoke without Fire", inspireret af de brændende sukkerrørsmarker under høsten. En anden cocktail er lavet med røde chilier og tamarind, en kombination, der elskes af de lokale. På The Good Kitchen serveres der en moringa-omelet til morgenmad, med et lokalt twist. Det er det, der gør dette boutiquehotel helt unikt.

 

The Good Kitchen:
Godt for sjælen og planeten. En restaurant med lokale rødder og global inspiration, der tilfredsstiller moderne nomaders sjæle og samtidig tager vare på Moder Jord. Kokkene tilbereder både super sund og ekstravagant mad. Ingredienserne er stjernerne. Der serveres frisk, lokalt, råt, vegansk og vegetarisk. Hotellet kender deres bønder, fiskere og producenter ved navn. De er en del af SALT-familien.

SALT Bakery:
Lokal baristaer, der serverer frisk hjemmebrændt kaffe 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. SALT Bakery er en moderne café og bageri, perfekt til samvær, socialt samvær og nydelse af et lækkert udvalg af hjemmelavede bagværk i afslappede omgivelser.

The Rooftop Bar:
Tagbaren med udsigt over havet er det perfekte, afslappede aperitifsted. Her finders et drømmende udvalg af cocktails skabt af bartenderne, der blev inspireret af øens bjerge.

The Beach Bar:
Et mødested på de hvide sandstrande ved Palmar for frisklavede mauritiske snacks og cocktails inspireret af kombinationer af hjemmedyrkede frugter og urter.

The Pool Bar:
Livet bliver ikke mere afslappet end her. Dette er stedet at smage alle de bedste håndværksøl brygget på øen og nippe til cocktails inspireret af steder og ingredienser fundet på fastlandet.

 

 

Aktiviteter:

Hotellet er en ideel base for at udforske destinationen. Ved indtjekning får alle gæster hotellets "This is Mauritius" guidebog, skrevet af lokale. Den giver den inspiration og beskrivelser på de bedste steder at spise og drikke, must-see seværdigheder og skjulte perler.
Man kan også booke de Soulful Experiences, som hotellet har kurateret internt gennem deres forbindelser på øen. Disse oplevelser vil fordybe gæsterne dybt i destinationen og tage dem bag kulisserne. Og sidst men ikke mindst tilbydes Skill Swap, fordi hvad er meningen med at rejse, hvis man ikke vil lære noget nyt?

Soulful Experiences: En kurateret samling af rejseoplevelser, der tager en væk fra de nedtrådte stier og bag kulisserne, og forvandler fremmede til venner undervejs. Disse oplevelser inkluderer vandreture omkring Le Morne eller et dyk ned i øens sukkerrørshistorie. Man kan udforske øens farverige og mangfoldige indiske arv ved at møde de lokale og opleve musikken, maden og traditionerne. Opdag øens to skatte, salt og vanilje, gennem guidede ture og dybdegående dyk ned i kulturen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m