« Tilbage

Samburu Simba Lodge

Samburu Simba Lodge ligger med udsigt til slettens elefanter og ikke langt fra sjældne, særegne nordlige arters levesteder. Her kan man se giraffen, men den og zebraen er her helt specielle sammenlignet med sydlige arter. Lodgen er beliggende i det 239 kvadratkilometer store Buffalo Springs National Reserve med udsigt til sletterne og Ewaso Ngiro River. Når den hedder Samburu Simba Lodge, er det fordi Buffalo Springs NR og Samburu NR kun adskilles af floden Ewaso Ngiro og er forbundet med en bro. Området kaldes derfor ofte bare Samburu.

Lodgen har 70 værelser i 7 villaer, i to plan, med hver 10 værelser, hvoraf seks ligger i nederste plan og 4 på øverste. Fra værelserne er der udsigt til sletterne som besøges af elefanter som kommer for at græsse.

Fællesområdet har to swimmingpools, restaurant og bar med stort loungeområde. Fællesområdet har udsigt til sletterne og et lille vandhul. Aftenen kan nydes ved bål under åben himmel.

Området har et rigt og helt særligt dyre og fugleliv omkring floden, som kan studeres på gamedrives.

Lodgen ligger 300 km nord for Nairobi i Buffalo Springs National Reserve i Isiolo District og er et af tre nordlige reservater på i alt 500 kvadratkilometer, som ofte betragtes under et, da de kun er administrativt opdelt. De to andre er det tilstødende Samburu National Reserve og Shaba National Reserve.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m