« Tilbage

Sandies Baobab Beach

Sandies Baobab Zanzibar, ligger på den berømte hvide strand i Nungwi, på den nordlige spids af Zanzibar. Strukturen har fået sit navn fra de majestætiske, århundrede gamle baobabs, der findes spredt rundt om feriestedet, hvilket gør det til en unik tropisk oase nedsænket i naturen.

Værelserne er omgivet af tropiske haver og træer.
Der er i alt 20 Swahil værelser (nogle sammenhængende) på 27 m2, 39 garden værelser på 25 m2, 14 familieværelser på 45 m2, 22 superior værelser på 38 m2 og 10 delux værelser på 32 m2. Alle med ensuite badeværelser med walk-in bruser. 

Resortet har direkte adgang til stranden med restaurant, pool og poolbar, som alle vender ud mod stranden og det turkisblå vand.

Som ekstra forkælese har resortet også deres egen spa med mange forskellige muligheder for forkælelse, mange af dem med naturlige ingredienser så som blomser, salter og spices. 

Dagene kan bruges både på land og i vand, med mange aktiviteter begge steder. 
Her kan blandt andet nævnes kajaking, beach vollyball, snorkling, guidede spice tours, big came fiskeri og safarier til Tanzania. 

Skulle alt dette ikke være nok vil et amfiteater være vært for aftenunderholdning med shows, lokale dansere, musikere og akrobater.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m