« Tilbage

Sarova Lion Hill Game Lodge

Sarova Lion Hill Game Lodge ligger højt og godt skjult i søbreddens skovbevoksning omgivet af Lake Nakuru National Park. Hotellet er en af kun to lodgemuligheder i reservatet, som ligger i Rift Valleys højlandsdel i Kenya. Søreservatet med savanne besøges af mere end 450 forskellige fuglearter og er derfor et paradis for fuglekiggere. I træksæsonen kan fouragerende flamingoer tælles i tusindvis. I reservatet kan man bl.a. se sjældne og særegne arter som både sorte og hvide næsehorn eller Rothschilds giraf. Området er også hjemsted for flodheste, som kan ses græsse langs bredden om natten. Reservatet har fire af de 5 Big Five. Og jo - Sarova Lion Hill Game Lodge har selvfølgelig også løver i "baghaven"!

Lodgen har 64 standardværelser og 3 suiter i 67 luksushytter, som alle har egen patio med panoraudsigt til Nakurusøen. Hytterne er indrettet med bad og brus med koldt/varmt vand samt wc. Stedet har sauna og swimmingpool.

Stedets restaurant serverer mad på den udendørs terrasse, hvor gæsterne kan nyde de skønne omgivelser og udsigten mod søen. Nedenfor terrrassen finder man stedet swimmingpool. Rift Valley Bar ligger ud mod en amfiscene, hvor der vises traditionel dans om aftenen. Herfra er der en spektakulær udsigt til søen med højlandet som bagtæppe.

Lodgen kan tilbyde forskellige spil som dart, bordtennis og pool, ligesom der er en vifte af wellnessbehandlinger.

Fra lodgen er der en række aktivitetsmuligheder. Safari i den 200 kvadratkilometer store park som har det hele. For fugleinteresserede er parken et paradis med mere end 450 registrerede arter. Baboon Cliffs på vestsiden er, som de højeste punkter i det omkringliggende søhøjland, absolut et picnicbesøg værd p.g.a. sin enestående udsigt.

Lodgen ligger i Lake Nakuru National Park tæt ved Lake Nakurus østlige bred, blot 2,5 timers kørsel/160 km fra Nairobi. Med chartret fly 30 min.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m