« Tilbage

Sedia Riverside Hotel

Sedia Riverside Hotel ligger i Maun, porten til Botswanas berømte Okavango Delta. Det er kun 5 minutters kørsel fra Maun International Airport.

Hotellet er designet til at være i harmoni med naturen, bygget mellem den naturlige vegetation, der er forbundet med dens floddal og åbne skovomgivelser. 

Der er et udvalg af overnatningsmuligheder med 24 værelser og 10 hytter. Alle værelser/hytter har parkeringspladser tæt ved, hvilket muliggør udpakning og ompakning inden din videre rejse.
Et eget badeværelse, aircondition, ekstra store dobbeltsenge med ren bomuldslinned, loftventilatorer, myggenet, LCD-tv'er med DSTV hotel pakke satellitkanaler, hårtørrer, et køleskab og en te-/kaffestation er standard. 

Hotellet har et loungeområde i receptionen, restaurant, terrassebar med TV, swimmingpool og udendørs spiseområde. Der er gratis WiFi tilgængeligt i fællesområderne.

Den store swimmingpool er omgivet af en hævet teaktræsplatform og skygges af et enormt jacarandatræ, hvor du kan nyde måltider og forfriskninger. 

Gæster kan spille volleyball, og der er en legeplads for børn. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m