« Tilbage

Sentrim Elementaita Lodge

Sentrim Elementaita Lodge har en smuk beliggenhed i fredfyldte omgivelser ned til Lake Elementaita, hvis bredder kan få et rødligt skær af store fouragerende flamingoflokke under mellemlanding for alletiders algespisning. Et helt overvældende syn, når det sker! Her kan man også se passerende pelikanflokke slå sig ned for at tage for sig af søens retter. Lake Elementaita i Kenya er en af de mange søer, som ligger i Rift Valleys højlandsdel.

Lodgen er nyetableret og har 86 meget fine og veludstyrede værelser med aircondition, som overvejende er beliggende i runde hytter i kategorierne standard, deluxe og familiehuse. Værelserne er yderligere klassificeret som 10 deluxe hytter, 32 ground floor standard hytter, 16 upper floor standard hytter, 4 familiehuse med dobbelt soveværelse og 18 standardværelser beliggende i forbindelse med stedets konferencefaciliteter, som også rummer restaurant.

Lodgen har udendørs poolområde lige ned til søen. Motion kan dyrkes i stedets fitnesscenter, som har spa og dampbad med mulighed for massagebehandling. Der er også mulighed for at spille både bordtenneis og dart.

Lodgen ligger ved Lake Elementaitas bred på Nairobi-Nakuru Highway ikke langt fra byen Gilgil. Afstanden til Nairobi, Kenya er 120 km. Lake Naivasha ligger 41 km fra Sentrim Elementaita Lodge og Lake Nakuru kun 23 km.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m