« Tilbage

Serena Beach Hotel

Serena Beach Resort & Spa er beliggende langs den uberørte kystlinje ved det Indiske Ocean på den nordlige kyst af Mombasa, Kenya, hvilket gør det et sandt tropisk fristed.

Resortet består af i alt 164 værelser og suiter, herunder 32 standardværelser hvis indretningsstil er inspireret af det 13. århundreds Swahili landsbyer.

Fra værelserne er der udgang til enten privat balkon eller terrasse med udsigt til gårdspladsens have. Værelserne er indrettet med en queen-size bed eller to twin beds samt trådløst internet, kaffe- og the station, minibar, aircondition, TV, skrivebord, sikkerhedsboks og myggenet.

Der er mulighed for at opgradere fra standardværelse til resortets Village Sea View Room, Garden Room, Superior Room, Village Sea View Superior Room, Lamu Suite, Zanzibar Suite, Family Room eller Luxury Suite.

Resortet tilbyder et bredt udbud af kulinariske oplevelser på deres ni forskellige restauranter, caféer og barer. Alle restauranter og barer er karakteristiske på hver deres måde og serverer både retter fra det autentiske lokale køkken i Mombasa samt retter med inspireret fra hele verden.  

Serena Beach Resort & Spa tilbyder også deres gæster forskellige aktiviteter, som har fokus på den lokale kultur, arv og livsstil i Mombasa. Nyd f.eks. en aften med underholdning på Nyota Terrace, hvor der optræder alt fra live bands til akrobater.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m