« Tilbage

Lake Duluti Serena Hotel

Lake Duluti Serena Hotel er beliggende øst for byen Arusha, Tanzania, mellem kaffeplantagerne ved foden af Mount Merus skråninger ud til kratersøen Lake Duluti. Det er på vejen til Tanzanias 'Northern Safari Circuit', betegnelsen for nationalparker, reservater, bevaringsområder og private koncessionshavere, som alle er med til at bevare de mange arter, som lever eller vandrer igennem området.

Hotellets indretning er giver mindelser om den stedets koloniale fortid, hvor der her lå en kaffefarm. Indkvarteringen i hotellets 42 gæsteværelser og suiter med eget bad sker i hytter beliggende i stedets have. Fra hver hyttes terrasse er der udsigt til det omkringliggende haveanlæg.

Hotellet faciliteter rummer blandt andet et bibliotek. Fra stedet er der mulighed for gåture, kanosejlads på søen eller tur på mountain bike, ligesom der gode mlkgheder for sport og andre aktiviteter.

Arusha National Park og Mount Meru National Park, Mount Kilimanjaro og Lake Manyara National Park ligger alle inden for rækkevidde.

Hotellet ligger 20 km fra byen Arusha og 60 km fra Kilimanjaro Airport.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m