« Tilbage

Serena Mountain Lodge

Serena Mountain Lodge er et pælebygget trætop-hotel beliggende i 2194 meters højde på de lavereliggende skovklædte, sydvestlige skråninger af Kenyas højeste bjerg Mt. Kenya (5199 m) i Mount Kenya National Park. På en klar dag er der udsigt til solens glød i de sneklædte bjertinder. Gæsterne har adgang til lodgens velkomstdæk på det højthævede og pælebyggede hotel via stedets vindebro.

Fra skovlodgens udsigtsterrasse er der et frit kig til den foranliggende skovlysning med stedets vandhul og saltslik, som ofte tiltrækker både elefanter og bøfler. Et særligt fotoskjul tæt ved vandhullet er forbundet med lodgen via en tunnel. Efter mørkets frembrud kan stedets gæster iagttage de nataktive dyr ved det belyste vandhul.

Den pælebyggede skovlodge har 41 værelser bygget i bjælkehyttestil med kikuyoinspireret indretning. Værelserne er udstyret med luksusbadeværelse og har egen terrasse, hvorfra der ligeledes er udsigt til både lysningens vandhul og den omkringliggende skov. Hotellets høje beliggenhed kan give kølige aftener og nætter, hvor kulden må fortrænges ved flammerne fra barens åbne pejsested.

Fra skovlodgen er der mange aktivitetsmuligheder i den 490 kvadratkilometer store nationalpark som f. eks. guided forest walks, ture i det højtliggende hedeland, ørredfiskeri i bjergenes brusende bække og stærkt faldende flodløb, klatretur eller hike i bjergene. På lodgen er der mulighed for massage.

Lodgen ligger i Nyeridistriktet 193 km/2-3 timers kørsel fra Nairobi. Afstanden til Nyeri er 40 km/1 time.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m