« Tilbage

Serengeti Kati Kati Tented Camp

Serengeti Kati Kati Tented camp er det optimale valg når man vil opleve Den Store Vandring i Serengeti. Autentisk, simpel safari med mobilt luksustilsnit. Kati Kati er en lille mobil camp som følger de store dyreflokkes gentagne og langsomme vandring af faste ruter efter frisk græs rundt i Serengeti. Campen ligger således for en periode på den destination hvor oplevelsen af Den Store Vandring er optimal, før den flytter videre til den næste optimale oplevelsesdestination.

 

Indkvartering

Campen har ti telte i merustil med vask, bucket-shower og skylletoilet. Hvert telt har mindre overdækket veranda med direkte frontkig til savannen. Alle telte er udstyret med stor dobbelt- eller enkeltsenge. Teltene er placeret i jordniveau med en privat veranda. De har udsigt over savannen. 

Telt kapacitet: 2 & 3 gæster
Familietelt kapacitet: 3 & 5 gæster

 

Faciliteter og aktiviteter

Campen er indrettet med lounge- og messetelt. Så man kan vælge at spise både inde og ude.
Om aftenen samles gæsterne omkring campens bålplads til spisning og sundowners. Campen tilbyder således en helt særlig og simpel autentisk safarioplevelse med luksustilsnit af det at bo mobilt i bushen.

Ud over gamedrives og ballonsafari i Serengeti er der, afhængig af lejrens placering, mulighed for besøg i maasailandsbyer og oplevelser med kulturelle aktiviteter. 

 

Placering

Campens strategiske udgangspunkt er Seronera i det centrale Serengeti, hvorfra den bedst kan dække det store Serengetiområde. Fra Seronera Airstrip, den vigtigste landingsbane i Serengeti National Park, er det en kort køretur på 40 min. Campen nås let derfra eller via andre airstrips i Serengeti via gode flyforbindelser til og fra Arusha. Grumeti Airstip ligger 29 km væk. Afstanden fra Arusha i bil er 335 km, 6-10 timer afhængig af årstiden. Lejren er dog især beregnet for gæster på en guided rejse.

 

Den store vandring

Den Store Vandring følger en langsom 3000 km circulær rute rundt i Serengeti. Vandringen begynder i brunsttiden i maj, hvor dyrene forlader de svedne, sydlige Serengetisletter, og bevæger sig mod nord i store flokke gennem den vestlige korridor (Western Corridor) langs Grumeti-floden og Serengetis grænser mod Victoria Lake. I slutningen af juni når dyrene området ved River Mara og Masai Mara, hvor de opholder sig til september, hvorefter turen igen går tilbage gennem Lobo-området i det østlige Serengeti til nyt næringsrigt græs på de sydlige sletter. Når ynglesæsonen er slut og afkommet fra februar-marts har ædt sig større  er cirklen sluttet og i maj kan vandringen begynde forfra. I mobile Kati Kati Tented Camp er man derfor altid på forkant med flokken og den optimale oplevelse af deres midlertidige opholdssteder.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m