« Tilbage

Serengeti Serena Safari Lodge

Serengeti Serena Safari Lodge ligger på en træklædt højderyg centralt i Serengeti National Park, Tanzania, med panoraudsigt til Serengetis sletter.
Lodgen har derfor en ideel placering i forhold til safarioplevelser i nationalparken, hvor der både er mulighed for at se the Big 5 og, afhængigt af årstiden, at følge den store migration, da lodgen støder op til den vestlige korridor, som følger Grumeti River.

 

Værelser

Lodgen tilbyder 66 chalets i alt, herunder 1 suite, 5 triple værelser, 22 twin værelser, 38 dobbeltværelser samt 2 værelser til fysisk udfordrede gæster.

Værelsesfaciliteter omfatter room service, en stående ventilator, telefon og gratis Wi-Fi, satellit-tv (kun i suiterne), pengeskab, te/kaffefaciliteter, gratis mineralvand, myggenet, hårtørrere og stikdåser til barbermaskiner og hårtørrere. El-forsyning er 220V/50Hz. Alle værelser har herudover balkoner med udsigt over Mbingwe Valley. Ved ankomst forkæles gæsterne med varme/kolde håndklæder og friskpresset frugtsaft.

 

Forplejning

Når det kommer til spisning og drikke, tilbyder lodgen private barer, naturskønne terrasser og eksklusive spisemuligheder. Der er også mulighed for bush-morgenmad, særlige måltider til diæter som glutenfri, vegetarisk og kosher, samt romantisk pool-side middag og solnedgangscocktail på udsigtsdækket.

 

Faciliteter og aktiviteter

Gæsterne kan nyde en række tjenester, herunder tøjvask og kørsel-services samt lægevagt døgnet rundt. Der er også en gavebutik til særlige minder.

Her er mulighed en række aktiviteter og oplevelser, herunder svømning i poolen, massage og skønhedsbehandlinger, vandreture ved solnedgang, gå-safarier, dags-gamedrives, jogging, udstræknings-undervisning samt kurser i Swahili, traditionelle musikinstrumenter og madlavning. Der er også forskellige brætspil og mulighed for ballonflyvning på anmodning.
Interessante steder at besøge inkluderer Ol Duvai Gorge Paleolithic site, Mbingwe Valley og området Kogatende for at se vildebeests krydse floden. Visse tjenester kan medføre ekstra omkostninger.

Lodgen tilbyder også faciliteter til børn, herunder familieværelser, børnemenu og babysitting. For forretningsrejsende er der flersproget sekretærsupport og global tilgængelighed 24 timer i døgnet. Konferencefaciliteter inkluderer sammenkoblede konferencelokaler samt audiovisuel og teknisk support.

 

Serengeti Serena Safari Lodge ligger 335 km fra Arusha og 27 km fra Seronera-flystribe i Serengeti National Park. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m