« Tilbage

Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge ligger på en bakkekam i Nyarboro Hills med udsigt over sletterne i den sydvestlige del af Tanzanias Serengeti National Park. Lodgens beliggenhed er ganske ideel i forhold til gnuvandringens rute i sæsonen. Samtidig ligger den med tilpas transporttid til to af Serengetis bedste safariområder med 45 min. kørsel til Seroneraområdet og lidt kortere til Moru Kopjes, hvorfor man med fordel kan kører lidt længere ture med medbragt picnickurv. Fra selve lodgen er der gode muligheder for at se dyr ved stedets vandhul.

Lodgehovedbygningen med restaurant er indrettet med stort åbent og lyst spiseområde, der som barområdet, har en pragtfuld og uforstyrret udsigt til Serengeti, specielt fra barterrassen. I modsætning til de traditionelle tækkede tage på de fleste lodgehovedbygninger i Østafrika, har Serengeti Sopa Lodge et flat tag, som tit er samlingspunkt for cocktailparties, sundowners eller private fester. Stedet har en rigtig dejlig swimmingpool.

Lodgen organiserer mange forskellige tilbud med spisning i bushen, sundowners med snacks m. fl.

Lodgen har 69 store, rummelige standardværelser og 4 toplans suiter og har plads til i alt 150 gæster. Begge kategorier har veranda/balkon med udsigt ud over området.

Lodgen ligger 319 km eller o. 7,5 timers kørsel fra Arusha eller 50 min. med fly plus 45 kørsel fra den nærmeste landingsbane.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m