« Tilbage

Shangri-La Le Touessrok

Beliggende ved de rolige bredder af Trou d'Eau Douce, Shangri-La Le Touessrok, Mauritius, er en luksuriøs privat oase, der inkarnerer den sande ånd af Mauritius. Dette feriested tilbyder uhindret udsigt over Det Indiske Ocean fra sine eksklusive boliger og sandstrande lige uden for døren. Oplev Le Touessroks rige historie med strejf af asiatisk gæstfrihed, hvor du kan forkæle dig med trendy spiseoplevelser, private ø-tilflugter eller svinge golfkøllen på en af to mesterskabs 18-hullers golfbaner.

Shangri-La Le Touessrok ligger på østkysten af ​​Mauritius i en lille landsby kaldet Trou d'Eau Douce. Feriestedet ligger cirka 45 km fra Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport og 49 km fra hovedstaden Port Louis. Det tager cirka 1 time at nå frem med bil.

 

 

Værelser, suiter og villaer

De 189 værelser, suiter og tre private villaer åbner op for en personlig ø-oase for gæsterne med en moderne ø-chic stil, der understreges af naturlige indfødte materialer og suppleres med tankevækkende træk af lokal karakter. Alle tilbyder uhindret udsigt over det glitrende Indiske Ocean.

Alle værelser indeholder som minimum følgende, men mange har meget mere:

 • Rummeligt marmorbelagt badeværelse med walk-in bruser og separat dyb badekar.
 • Lækre badekåber og tøfler
 • Myggebalsam
 • Aftersun creme
 • Hårtørrer
 • Strygejern og strygebræt
 • Minimuim én King-size seng
 • Siddeområde på værelset med en lille sofa.
 • Rattan strandtaske
 • 40-tommers LCD-tv med satellitkabel og in-house filmkanaler
 • Højhastigheds Wi-Fi-adgang
 • International Direct Dial telefon
 • Elektronisk pengeskab på værelset
 • Kaffe- og tekøkken
 • Gourmet minibar

Værelsestyper og antal personer pr. værelse:

 1. Coral Deluxe Room Ocean View: 56 kvm - 2 voksne og 1 barn under 12 år
 2. Coral Deluxe Room Beach Access: 56 kvm - 2 voksne og 1 barn under 12 år
 3. Hibiscus Junior Suite Ocean View: 65 kvm - 2 voksne og 2 børn under 12 år
 4. Hibiscus Junior Suite Beach Access: 65 kvm - 2 voksne og 2 børn under 12 år
 5. Frangipani Club Junior Suite Ocean View: 70 kvm - 2 voksne og 2 børn under 12 år
 6. Frangipani Club Junior Suite Beach Access: 70 kvm - 2 voksne og 2 børn under 12 år
 7. Coral Deluxe Family Room Ocean View: 112 kvm - 4 voksne og 2 børn under 12 år
 8. Coral Deluxe Family Room Beach Access: 112 kvm - 4 voksne og 2 børn under 12 år
 9. Frangipani Club One Bedroom Suite: 126 kvm - 2 voksne og en ekstra seng efter anmodning, der kan rumme 2 børn under 12 år.
 10. Hibiscus Family Suite Ocean View: 130 kvm - 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne
 11. Hibiscus Family Suite Beach Access: 130 kvm - 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne
 12. Frangipani Club Family Suite Ocean View: 140 kvm - 4 voksne og 4 børn under 12 år.
 13. Frangipani Club Two Bedroom Suite: 196 kvm - 4 voksne, med en ekstra seng efter anmodning, der kan rumme en ekstra gæst.
 14. Shangri-La Two Bedroom Suite: 385 kvm - 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 4 voksne. En ekstra seng kan leveres efter anmodning for at imødekomme en ekstra gæst.
 15. Shangri-La Three Bedroom Beach Villa: 423 kvm - 6 voksne og 2 børn

 

 

Restaurant og bar

En utrolig kulinarisk rejse venter på Shangri-La Le Touessrok. Fra cocktails på stranden til trendy gourmetrestauranter, privat ø-spisning og eksklusive Dine by Design-oplevelser, er man sikker på at finde noget, der kan pirre ens smagsløg.

SEGA BAR
Sega Bar er en rom- og tiki-bar, der tilbyder mauritiske inspirerede drikkevarer, en unik røget cocktailmenu og en signatur Shangri-La Rum Oak - en otte-årig rom, der kan tilpasses gæsternes smag. Den innovative menu skaber en oplevelse i sig selv ved at tilbyde det bredeste udvalg af lokale rom, hvor mindst 10 infunderede rom er blandet for at skabe ekspertblandinger. Sega repræsenterer også underholdningens centrum for feriestedet med en specielt designet scene over poolen, der viser kulturskows med de mest spændende lokale talenter, reggae og seggae-musik samt et live jazz- og bluesband hver aften.

LE BAZAR
Først af sin art på Mauritius, er Le Bazar en meget hyggelig og innovativ restaurant, der udstråler en stilfuld, men afslappet atmosfære med bistro-stil tavlemenuer og komfortable omgivelser. Le Bazar omfatter verdenskøkken, herunder et udvalg af dim sum og en nudelbar, en rotisseri, hvorfra der vises forskellige marinerede og tørkryddede kød, en vestlig hjørne med grillet specialiteter, en signaturburger og en fiske- og chipsstation samt et udvalg af retter, der personificerer Le Touessroks ånd. Man kan nyde udendørs spisning på terrassen.

REPUBLIK BAR
Grav tæerne ned i sandet og slap af med live musik, temaaftener og kendte DJ-optrædener på Republik Bar. Med dagsenge, sænket siddepladser og fællesborde er baren indrettet med elegante, eksotiske detaljer, der er designet til at berige det tropiske landskab. Nyd de sidste solstråler under golden hour, mens der serveres et udvalg af snacks og håndlavede cocktails med komplimenter fra dem, der bor i Frangipani-klubværelser og alle suiter. Bemærk, at gæster under 12 år ikke har adgang efter kl. 21.

KUSHI
Kushi er en specialiseret japansk restaurant med en sushi-bar betjent af en mester sushi-kok, samt shabu shabu og signatur kobe- og wagyu-oksekøds-menuer, der alle er ledsaget af et bredt udvalg af sake og cocktails. Man kan også nyde en unik yakiniku-oplevelse, der inkluderer en indbygget grill ved hvert bord, og en traditionel Omakase-sætmenu, der tilbyder chefens specials, der ændrer sig dagligt afhængigt af friske fiskeankomster. For gæster, der ønsker mere privatliv, er der også et intimt rum til private fester.

SAFRAN
Med udsigt over Hibiscus Bay er Safran en raffineret restaurant, der tilbyder en blanding af autentiske indiske og mauritiske køkkener. Der er et udvalg af populære indiske retter, der serveres familie-stil i dette moderne og elegante miljø, komplet med et åbent køkken. Ud over en omfattende à la carte-menu tilbyder restauranten vegetariske muligheder og en premium-sætmenu.

ILOT MANGÉNIE
Ilot Mangénies restaurant tager destinationsspisning til et nyt niveau. Bare et par skridt fra strandhytterne venter et udvalg af udsøgte kulinariske delikatesser dem, der er flygtet til dette private øparadis. Lækre skaldyrsplatter, friskfanget fisk serveret ved dit bord, trøffelpizzaer bagt i træovn, skræddersyede cocktails og lokale specialrums tilbyder den perfekte, harmoniske akkompagnement til øens Crusoe-lignende atmosfære.

REPUBLIK BEACH CLUB & GRILL
Republik Beach Club & Grill er placeret på den eksklusive Frangipani-ø og tilbyder en betagende udsigt over den maleriske Trou d'Eau Douce Bay. Uanset om der søges en restaurant, der serverer middelhavskøkken samt kulgrillede barbecuegriller på særlige nætter, en trendy bar, hvor musikken nydes i stil med live musik, temaaftener og optrædener af lokale og internationale DJ'er, eller en boheme-strand lounge, det hele er lige her.

 

 

Faciliteter og aktiviteter 

Hotellet har mange services og faciliteter, herunder:

 • Konferencefaciliteter
 • Hospitality Lounge
 • Spa
 • Babysitting og børnepasningsservice
 • Børneklub
 • Roomservice 24 timer i døgnet
 • Valutavekslingsdisk
 • Udvalgte spa-services på værelset
 • IT Butler
 • Vaskeri og renseri
 • Post- og kurer-service
 • Rejsebureau/Tour Desk
 • Gavebutik
 • Frisør og skønhedssalon
 • Shoppingarkade

 

Beliggende ved de rolige bredder af Trou d'Eau Douce, er Shangri-La Le Touessrok hjemsted for en dejlig spa, fire tennisbaner, en privat ø, en voksenpool og en børne- og teenagelounge. Feriestedet tilbyder også petanque, mini-fodbold, strandfodbold, strandvolleyball, bue-skydningsinitiation, begynder-yoga, strækning, boksetræning, boot camp, akvagym-lektioner, naturstier og cykling.

Uanset om man vil dykke dybt ned i det utrolige undervandslegeområde ud for Mauritius' kyst eller se det fra oven, er der masser af måder at få en dosis af Vitamin Sea på. Ikke-motoriserede vandsportsaktiviteter så som kajak, SUP og pedalbåd er tilgængelige i feriestedets minibådhus på Hibiscus-stranden. Desuden inkluderer opholdet også snorkling, windsurfing, sejlads på en Hobie Cat og en glasbundsbådtur.

Motoriserede vandsportsaktiviteter og andre vandaktiviteter tilbydes og foreslås af tredjepartsudbydere på feriestedet. Disse aktiviteter praktiseres uden for hotellets laguner. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, wakeboarding, banantuberidning, kitesurfing, parasailing og dykning.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m