« Tilbage

Shearwater Explorers Village

Shearwater Explorer Village er et moderne tilflugtssted hvorfra man kan udforske Victoria Falls. Stedet tilbyder både hyttter, servicerede telte, camping og hyggelige fællesarealer. Shearwater Explorer Village er beliggende 400 meter fra Victoria Falls og kun 100 meter fra Victoria Falls byen, hvor der er masser af håndværksmarkeder og caféer. Shearwater Explorer Village er en camp, hvorfra gæster kan begive sig ud på eventyrer og på personlige opdagelsesrejser; hvad enten det er adrenalindrevet rafting, bungeejump, roen ved solnedgangen eller spændingen ved dyrelivseventyr.

Campen har moderne afvaskingsfaciliteter og 42 private værelser. Værelserne er indrettet i en afslappet og elegant stil. I campen findes der både deluxe hytter og standard hytter. Fælles for begge typer af hytter er at de er stilfulde, men alligevel budgetvenlige. Hytterne er moderne med maksimal komfort og behagelige senge. Hytterne er en-suite med brusebad, og ud for hvert værelse er der en gårdhave, hvor man kan slappe af. Man kan også vælge at sove i kuppeltelte, som er til dem der elsker den unikke spænding ved at sove under lærred underdørs, men som samtidig kan lide lidt luksus. Teltene består af to enkeltsenge, et lille tæppe under fødderne og et lille natbord samt stikkontakt. Der er fire overdækkede, skyggefulde pladser, så teltene er placeret godt i skygge. Tilhørerne området er et køkkenområde, fælles toiletter og brusere i moderne design, flere stik til opladning og mulighed for at vaske tøj.

Campen har nogle fællesområder som består af; reception, lounge, bar og poolområde. Samtidig indeholder stedet også spa-faciliteter med f.eks. pedicure og massage. Campen tilbyder både traditionel afrikansk mad retter fra en international menu samt iskolde drikke. Shearwater Explorer Village ejer og driver aktiviteterne ved Victoria Falls, som også gør at de kan tilbyde de bedste priser.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m