« Tilbage

Sibuya Game Reserve-Forest Camp

Sibuya Game Reserve Forest Camp**** ved bredden af Kariega River ligger stilfærdigt gemt væk i vegetationen.

Den firstjernede camp ligger i det 3000 ha store, private Sibuya Game Reserve i Sydafrikas Eastern Cape provins. For at komme dertil kører man til Kenton-on Sea, hvor Kariega River har sin udmunding. Her stiller man bilen og går ombord på en båd, som sejler gæster op ad floden til campen. Efter o. en times smuk sejltur op gennem flodens delta og slyngninger i tilgift, ankommer man til campen, som ligger godt skjult i skovbevoksningen ved bredden af floden.

Campens 5 rummelige og 40 kvadratmeter store telte er placeret på pælebårne træplatforme under tag i træernes skygge langs flodbredden og har egne terrasser med udsigt til flod eller skov. Det tilknyttede baderum har varmt og koldt vand og er indrettet med badekar. Campen har plads til 10 gæster.

Campens store lounge- og barområde ligger ligeledes under tag og placeret på platforme med trægulv. Herfra er der udsigt til floden til den ene side og til skoven på den anden. Campen er forbundet med træbelagte gangstier gennem den oprindelig skov, hvilket gør det let at færdes for alle. Den kokketillavede mad kan nydes under tag eller i boma med bål under åben himmel.

Stedet har en række aktiviteter at vælge imellem. Gæster, som vil på guided game drives, fragtes over floden til en ventende safaribil. Der tilbydes flodcruise, guided bush eller beach walks, fugletur og lystfiskeri.

Den eksklusive Sibuya Game Reserve-Forest Camp er større end reservatets anden nærliggende, lille luksuriøse og intime Sibuya Game Reserve-River Camp.

Sibuya reservatets reception ligger helt ude ved kysten ved Kariegaflodens udmunding i feriebyen Kenton-on-Sea mellem Eastern Cape provinsens to største byer, Port Elizabeth (135 km) og East London (165 km). Afstanden fra Grahamstown er 60 km. Gæster til reservatets to firstjernede tented camps sejles op af floden fra Kenton-on-Sea. Kommer man til receptionen i Kenton-on-Sea med charter via lufthavnen i Port Alfred, skal man indregne o. 20 min. transfertid.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m