« Tilbage

Simba Farm Lodge, Tanzania

Simba farm er en familie drevet gård i det vestlige Kilimanjaro. Her vil du bo med fantastisk udsigt over Kilimanjaro bjerget. Stedet dyrker hvede og byg til det lokale tanzaniske marked, og eksportere frø bønner til udlandet. Lodgen er samtidig tæt beliggende på Londorossi Gate, hvilket gør stedet til den perfekte base for dem der ønsker at bestige bjerget Kilimanjaro via Lemosho ruten.

Værelser:

Lodgen tilbyder et udvalg af forskellige værelser. Der er hyggelige, rustikke værelser i Old Guest House til Jacaranda Cottages omgivet af frodige blomsterhaver, som er perfekte til familier. De gamle gæstehuse har en rustik, hyggelig og varm atmosfære med tilhørende stue og en rummelig veranda. Lodgen har fem gæsteværelser, men pga. bygningens struktur og specifikke layout har nogle af værelserne fælles badeværelser, hvilket er velegnet til større grupper eller familier. Haveværelserne er særligt romantiske for par. Disse værelser har en varm og hyggelig pejs samt en veranda omgivet af frodige blomsterhaver. Der er to haveværelser. Til sidst er der Jacaranda Cottages som er af de nyere bygninger, omgivet af duftende blomsterhaver. Disse hytter har en hjemlig stemning og er særlig ideelt til familier eller grupper. Disse hytter er bestående af et dobbeltværelse og et dobbeltværelse med et eksklusivt på siden.  

Mad:

Der er mange produkter, som tilbydes på Simba Farm Lodge, fra hjemmedyrkede grønsager til lokalt dyrket kød og frisk mælk fra gården. Du vil derfor kunne smage friskheden af solide hjemmelavede måltider på din private veranda, omgivet af frodige grønne haver.

Morgenmaden er omfattet landbrugsprodukter herunder; mælk, yoghurt, flødeost og æg fra deres glade og fritgående høns. Til frokost serveres der treretters menu i gårdstil med stort udvalg af grønsager, salater og velsmagende marineret kød. Aftensmaden byder igen på treretters måltid med levende lys og et bredt udvalg af vine. Der er også mulighed for at få drinks fra deres bar, hvilket er en fantastisk måde at runde dagen af på.

Simba Farm Lodge tilbyder samtidig også aktiviteter for enhver smag og til alle aldre.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m