Southern Sun Mayfair i Nairobi | Hotel i Nairobi Kenya
« Tilbage

Southern Sun Mayfair

På Southern Sun Mayfair Nairobi kan man slappe af i hotellets landskabelige parkomgivelser og alligevel være tæt på storbyens liv og seværdigheder. Hotellet er bygget i to etager og ligger omkranset af et stort landskabeligt 5 acre stort parkanlæg midt i byen. Hotellet virker ikke så stort med opdelingen i mindre gårdhaver. Hotellets indretning har lidt af den gamle kolonistil over sig.

På hotellet findes gode faciliteter for både aktivitet og afslapning. Hotellet har health club med sauna og fitnesscenter samt ikke mindre end to store pools i afslappende grønne omgivelser. Nær hotellet findes faciliteter som bowlingbane, golfbane, spa og squashbane samt bibliotek.

Tæt på hotellet er der flere restauranter at vælge i mellem via Southern Sun Mayfair Dining. Golden Spur Steak Ranch ligger på hotellets grund. 

Southern Sun Mayfair har 171 rummelige værelser med eget bad med brus og udsigt til parkomgivelser fordelt på 3 kategorier: 154 standardværelser, 15 luksusværelser og 2 luksussuiter, hvor luksuskategorierne har egen balkon ud mod poolområdet. Hotellet føles ikke så stort med opdelingen i gårdhave.

Lokale seværdigheder og attraktioner som Nairobi National Museum, Karen Blixen Museet, David Sheldrick Wildlife Trust, Giraffe Centre eller Karuna Forest Reserve ligger alle inden for relativ kort afstand. Afstanden til Nairobi National Park er 10 km.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m