« Tilbage

Speke Bay Lodge

Speke Bay Lodge i Tanzania ligger i savanneomgivelser ved Lake Victorias sydøstlige bred i en bugt i bunden af Speke Gulf, som den er en del af. John Hanning Speke, som har givet navn til områdets lokaliteter, var den engelske opdagelsesrejsende, som i 1858 opdagede at Victoriasøen var Nilens kilde. Eftersom lodgen ligger uden for, men tæt på Serengeti National Park, er stedet både et godt udgangspunkt og slutpunkt for safari i området.

Lodgen har 20 indkvarteringsværelser. 8 græstækkede og klimabehagelige bungalower bygget i den lokale sukumastammes stil ligger langs med Victoriasøen. Bungalowerne har egen veranda og er indrettet med bad, brus og toilet. Lodgens tented camp med 12 telte ligger i skygge under stråtag, som både skærmer for solen og skaber mere private former. Teltene kan betjene sig af både nærliggende varm bruser og toilet. 

Fra stedet er der gode muligheder for kanoekskursion med lokale fiskere til deres landsby Mwaburungu eller Mountainbiketure ind i Sukumaland. Fra kysten kan man fange tilapiafisk, hvis man da ikke bare foretrækker fuglekiggeri på lodgens 100 ha savanneomgivelser.

Lodgen ligger 15 km fra Serengeti National Park og 125 km nord for byen Mwanza.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m