« Tilbage

SpiceTree by Turaco

Spice Tree by Turaco - Stone Town er et historisk hotel midt i hjertet af Stone Town.
Beliggende 5-minutters gåtur fra Old Forte og Forodhani Gardens. Hotellet ligger også kun 0,2 km fra Nakupenda Beach og 1,3 km fra Prison Island.

 

Værelser

Hotellet byder på 58 individuelt indrettede værelser, der alle er udstyret med køleskab og fladskærms-tv. Der er gratis trådløs internetadgang, så man kan holde sig opdateret. Badeværelserne har brusebad/badekar-kombinationer og gratis toiletartikler. Man finder også telefoner, pengeskabe, te-/kaffefaciliteter og skriveborde for ekstra komfort.

Værelserne er baseret på en symfoni af kultur og komfort og har smukt håndskåret træmøbler. Standardværelserne er komfortable og stilfulde og leveres med en king-size seng eller to enkeltsenge. Der er også deluxe-gæsteværelser og juniorsuiter til rådighed. Man kan nyde privat luksus med in-room dining.

 

Faciliteter

Hotellets faciliteter inkluderer en døgnåben fitnesscenter med et udvalg af aerobic- og styrketræningsudstyr, hvor man kan træne når som helst. Spice Tree by Turaco har også praktiske faciliteter som tøjrens/vask, en døgnåben reception, room service og flersproget personale. Hotellet har også mødefaciliteter på 328 kvadratmeter, herunder et konferencecenter. Derudover er der en indendørs swimmingpool hvor håndklæder er tilgængelige.

 

Restaurant

Man kan også nyde et måltid på Taarab, hotellets tagrestaurant, der byder på en  og havudsigt. 

Når det kommer til madoplevelser, tilbyder Taarab Restaurant, bar og lounge fantastisk udsigt fra taget og serverer en varieret middagsmenu tilberedt med lidenskab. Der serveres buffet morgenmad dagligt fra kl. 6:30 til 10:30.
Jiko Garden byder på autentiske pizzaer og grillretter, der bruger de fineste og friskeste ingredienser for at skabe sunde og nærende måltider. Den er åben hver dag fra kl. 13:00 til 22:00.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m